Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Sakin kalın BUCAKUT yanınızda- Güncel Haberler

05.11.2022

0 Yorum

Başkan Kılıç’tan depreme karşı “sakin kalın yanınızdayız” mesajı   BUCA’da 4-5 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşen iki ayrı depremin ardından yurttaşlara sakin kalın çağrısı yapan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, iki yıl önce İzmir Depremi sonrasında kurulan Buca Arama ve Kurtarma Birimi (BUCAKUT) ile aralıksız olarak teyakkuz halinde bulunduklarını vurguladı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Sakin kalın BUCAKUT yanınızda- Güncel Haberler

Başkan Kılıç’tan depreme karşı “sakin kalın yanınızdayız” mesajı

 

BUCA’da 4-5 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşen iki ayrı depremin ardından yurttaşlara sakin kalın çağrısı yapan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, iki yıl önce İzmir Depremi sonrasında kurulan Buca Arama ve Kurtarma Birimi (BUCAKUT) ile aralıksız olarak teyakkuz halinde bulunduklarını vurguladı.

Merkez üssü Buca olan ve 4 Kasım 2022 tarihinde saat 03.29’da ilki gerçekleşen depremin etkisi sürerken 5 Kasım 2022’de saat 16.26’da gerçekleşen depremi yaşayan Bucalılara seslenen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Vatandaşlarımızın sakin kalması, süreci sorunsuz atlatmamıza faydalı olacaktır. BUCAKUT ekibimiz görevi başındadır. Her mahallemizi yakından takip ediyoruz” dedi.

Bu çağrıyı sosyal medya hesapları aracılığıyla da halka ulaştıran Başkan Kılıç, belediyeye ihtiyaç duyan vatandaşların 08502282822 numaralı telefondan Sarı Masa Çözüm Merkezi’ne ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar: BYZHA

İlgili Terimler :

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Reyting Tv'ye abone olun        jakuzi   Tv yayın akışı  Araç proje İngilizce Kursu Bilgisayar takip programı Boyalı Polyester İplik

BENZER İÇERİKLER

SİNEMA KÖŞESİ

FACEBOOKTA BİZ