Kahkaha

Bayıldım

Cool

Kızgın

Mahcup

Öğretici

Şaşkın

Suskun

Tatlı

Üzgün

Süper

Çankaya’da Avrupa Atık Azaltım Haftası – Güncel Haberler

Ana Sayfa » Gündem » Çankaya’da Avrupa Atık Azaltım Haftası – Güncel Haberler
Google News Abone Ol
Çankaya’da Avrupa Atık Azaltım Haftası  – Güncel Haberler

Avrupa’da atık önleme konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan bir girişim olan Avrupa Atık Azaltım Haftası, Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle de farkındalık sağlayacak.  

 

Bu yıl ‘Atığın Modası Geçti’ teması ile gerçekleşecek ve bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerin yapılacağı Avrupa Atık Azaltım Haftasına çevreye duyarlı çalışmalarıyla adından söz ettiren Çankaya Belediyesi katkı sunacak. 

 

Avrupa Atık Azaltım Haftası diğer ülkelerde olduğu gibi Çankaya’da da 19-27 Kasım tarihleri arasında paneller, tekstil atıklarından farkındalık yaratma, tekstil atıklarından oyuncak yapma etkinlikleriyle renklenecek. 

 

Atık yönetimi kapsamında üç temel faaliyet alanı olan Azaltma, Yeniden Kullanma, Geri Dönüştürme süreçlerine öncülük eden Avrupa Atık Azaltım Haftası, Çankaya Belediyesi ile işbirliği halinde bir hafta boyunca sürdürülebilir kaynak ve atık yönetimi hakkında bilinçlendirme sağlayacak. 

 

GİYSİLER 23 KASIM’DA KUĞULUPARK’TA DÖNÜŞECEK 

Atık yönetimi konusunda farkındalık yaratma amacı güden projede Çankaya Belediyesi de gerçekleştireceği etkinliklerle vatandaşları bilinçlendirecek. Ankaralıların uğrak yerlerinden Kuğulupark’ta 23 Kasım günü saat 14.00’te tekstil atığı toplanması ve konu ile ilgili farkındalık yaratmak için Tekstil Geri Dönüşüm Kutusu ve Geri Dönüşüm Aracı getirilecek. Vatandaşların getireceği kullanılamaz durumdaki tekstil ürünlerini geri dönüşüme kazandırılacağı etkinlikte bez çanta da hediye edilecek.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Çankaya’da Avrupa Atık Azaltım Haftası – Güncel Haberler - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Efes Selçuk’ta Dernekler Köyü Açıldı – Güncel Haberler Beydağ’da Üretimin Yolları Düzenleniyor- Güncel Haberler ASAT’ın alt yapı çalışmalarına İHA desteği- Güncel Haberler Başkan Büyükakın , ‘Üsküdar faciasının acısını hala içimizde yaşıyoruz’- Güncel Haberler Dilek Kaya’dan sokak ortasında bikini çekimi!- Güncel Haberler Halil Falyalı ile ilgili Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nden resmi açıklama- Güncel Haberler

REYTING SONUÇLARI

Televizyon Takipçileri Merakla Bekliyor: 2 Haziran Cuma Reyting Sonuçları Açıklandı Mı? 1 Haziran Perşembe Reyting Mücadelesi: Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Survivor Arasında En Çok İzlenen Hangisi Oldu? 31 Mayıs 2023 Çarşamba Günü Televizyon Reyting Savaşı: Hangi Yapım Birinci Oldu? 30 Mayıs Salı Reyting sonuçları: Ben Bu Cihana Sığmazam Total’de Lider!

MT Medya Yayın Grubu Tüm Hakları Saklıdır © 2023 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz!

Reyting TV - Gelecek Hayallerinin Peşini Bırakmayanlarındır

Sponsorlar: Ankara Boşanma Avukatı - İstanbul Evden Eve Nakliyat - Fethiye Kiralık Villa - İstanbul Eşya Depolama - Kore Kozmetik Ürünleri - Malatya araç kiralama - Nakliyat - şehirler arası nakliyat