Çocuklar sünnet alayıyla eğlendi- Güncel Haberler
01.09.2021
0 Yorum
Lüleburgaz Belediyesi’nin 22’nci Sünnet Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenen alayda sünnet çocukları doyasıya eğlendi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin 22’nci Sünnet Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenen alayda sünnet çocukları doyasıya eğlendi. Davullar ve zurnalar eşliğinde göbek atan çocuklar keyifli anlar yaşadı. Belediye hizmet binası önünde Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin de çocuklarla birlikte oynadığı alayda ortaya renkli görüntüler çıktı.
Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 22’ncisi düzenlenen Sünnet Şenliği büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Sünnet olan 37 çocuk aileleriyle birlikte Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası önünde buluştu. Burada davul ve zurnalar eşliğinde oynayan çocuklara Başkan Gerenli de eşlik etti.
Şehir turu yapıldı
Belediye önündeki eğlencenin ardından çocuklar Lüleburgaz Belediyesi’nin otobüsleri ve yine davul, zurnalar eşliğinde Lüleburgaz caddelerinde kısa bir şehir turu attı. Ardından Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’ne getirilen çocuklar burada da aileleriyle ve arkadaşlarıyla birlikte doyasıya göbek attı. Sünnet alayının ardından akşam saat 19.30’da Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde kına gecesi ve düğün gerçekleştirilecek.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
YORUMLAR
KÖŞE YAZARLARI
-
-
Ceyda Cosgun Dünyayla Benim Aramda Demet Özdemir’i Çocukluğuna Götürdü
-
Elif ÖZCAN Sokak Röportajları-6 Oyuncular hakkında düşünceleriniz
-
-
-
-
Karyowski Kimsenin süper kahramanı kendisinden başkası değil!
-
-
-
-
BYZHA NKT oyuncuları okudu, oyun yazarları dinledi- Güncel Haberler
-
Reyting Tv'de gönüllü köşe yazarı olmak istermisiniz? Bize ulaşın..Tüm Yazarlar İçin Tıklayın
BENZER İÇERİKLER
SİNEMA KÖŞESİ
FACEBOOKTA BİZ