Gölcük’te Cumhuriyet Coşkusu Muhteşemdi- Güncel Haberler
29.10.2022
0 Yorum
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yıl dönümü coşkusu, Gölcük’te fener alayı ve halk konserleri ile zirveye ulaştı.
Gölcük’te 7’den 70’e her yaş gurubundan yüzlerce kişi, ellerinde bayraklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yıl dönümü fener alayı ve konserde doya doya yaşadı. Gölcük Kongre Sarayı önünden başlayan fener alayına; Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
19.23’DE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ GÖKYÜZÜNÜ AYDINLATTI
Gölcük Kongre Sarayı önünden başlayan fener alayında yürüyüşe katılanlar ellerinde Türk bayrakları ile meşaleler eşliğinde Anıtpark’a kadar yürüdü. Fener alayının Anıtpark’a ulaşması sonrasında saat 19.23’de havai fişek gösterisi başladı. Anıtpark’ta toplanan yüzlerce kişi, gökyüzünde görsel şölene sahne olan havai fişek gösterisi beğeni ile izlediler.
HALK KONSERİ İLE CUMHURİYET COŞKUSU SONA ERDİ
Havai fişekler eşliğinde konser alanına giren vatandaşlar Gölcük Belediyesi Halk Konseri ile Cumhuriyet coşkusunu eğlenceli şarkılarla yaşamaya devam ettiler. Gölcük’te cumhuriyet coşkusu; Melih Kahveci, Betül, Laz Esat, Fatih Abanoz ve Cengiz Şiberler’in birbirinden güzel şarkılarla vatandaşlara eğlenceli anlar yaşatması ile sona erdi.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
İlgili
YORUMLAR
KÖŞE YAZARLARI
-
-
Ceyda Cosgun Dünyayla Benim Aramda Demet Özdemir’i Çocukluğuna Götürdü
-
Elif ÖZCAN Sokak Röportajları-6 Oyuncular hakkında düşünceleriniz
-
-
-
-
Karyowski Kimsenin süper kahramanı kendisinden başkası değil!
-
-
-
Dizi Delisi Yeni Yolculuk Paylaşım Uygulaması TeeCar Yayınlandı
-
BYZHA NKT oyuncuları okudu, oyun yazarları dinledi- Güncel Haberler
-
Reyting Tv'de gönüllü köşe yazarı olmak istermisiniz? Bize ulaşın..Tüm Yazarlar İçin Tıklayın
BENZER İÇERİKLER
SİNEMA KÖŞESİ
FACEBOOKTA BİZ