Kahkaha

Bayıldım

Cool

Kızgın

Mahcup

Öğretici

Şaşkın

Suskun

Tatlı

Üzgün

Süper

IF Wedding İzmir’de “La Deese 2023” Koleksiyonu göz kamaştıracak- Güncel Haberler

Ana Sayfa » Kültür Sanat » IF Wedding İzmir’de “La Deese 2023” Koleksiyonu göz kamaştıracak- Güncel Haberler
Google News Abone Ol
IF Wedding İzmir’de “La Deese 2023” Koleksiyonu göz kamaştıracak- Güncel Haberler

Moda dünyasının merakla beklediği IF Wedding İzmir'in en merak edilen koleksiyonlarından birine imza atan Tuğba Yavuz'la Hasan Ersoy'un La Mariée Atelier markasıyla kişiye özel tasarımlar yaratarak benzersiz gelinlikleri görücüye çıkmayı bekliyor.

 

Gelinlik modasındaki 15 yıllarına özel olarak tasarladıkları 22 parçadan oluşan "La Deésse 2023" gelinleri tanrıça gibi hissettirmeyi hedefliyor.

 

Tuğba Yavuz ve Hasan Ersoy uzunca bir süredir üzerinde çalıştıkları koleksiyonları için iddialı konuştu: "İşimizi tutkuyla yapmaya çalışıyoruz. Her parçanın beklentileri karşılayacak yenilikçi ürünler olmasına özen gösterdik. Gelinlerin hayallerini gerçekleştirmek bize gurur veriyor. İzmir'de sunacağımız modellerde tek hedefimiz modellerimize bakanların yüzünde o pırıltıyı görmek"

 

Defilede 20 Profesyonel model özel hazırlanmış koleksiyonu sunarken defilenin baş mankeni Tülin Şahin olacak. Defilenin koreografisi Serkan Duman ve Gökhan Duman imzasını taşıyor.  "La Deésse 2023"  koleksiyonu 22 Kasım saat 17.30'da IF WEDDING İzmir'de sergilenecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

IF Wedding İzmir’de “La Deese 2023” Koleksiyonu göz kamaştıracak- Güncel Haberler - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Erkoç: ‘’Otomobil Satışları Noterden Değil, E-Devlet Üzerinden Yapılmalı’’- Güncel Haberler Kuruçeşme’de asfaltlamanın ardından yol çizgileri çekildi- Güncel Haberler Togg Gemlik Tesisi deneme üretimine hazırlanıyor- Güncel Haberler Üstün performans etkileyici stille buluştu- Güncel Haberler Türk Telekom ve Huawei’den 5G’de dev iş birliği- Güncel Haberler İçme Suyunda Yapılacak Olan İndirim Belediye Meclisinde Kabul Edildi- Güncel Haberler

REYTING SONUÇLARI

1 Haziran Perşembe Reyting Mücadelesi: Camdaki Kız, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Survivor Arasında En Çok İzlenen Hangisi Oldu? 31 Mayıs 2023 Çarşamba Günü Televizyon Reyting Savaşı: Hangi Yapım Birinci Oldu? 30 Mayıs Salı Reyting sonuçları: Ben Bu Cihana Sığmazam Total’de Lider! 29 Mayıs Pazartesi Reyting Sonuçları Açıklandı: Ömer Dizisi Reytinglerde Zirveye Oturdu!

MT Medya Yayın Grubu Tüm Hakları Saklıdır © 2023 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz!

Reyting TV - Gelecek Hayallerinin Peşini Bırakmayanlarındır

Sponsorlar: Ankara Boşanma Avukatı - İstanbul Evden Eve Nakliyat - Fethiye Kiralık Villa - İstanbul Eşya Depolama - Kore Kozmetik Ürünleri - Malatya araç kiralama - Nakliyat - şehirler arası nakliyat