Kahkaha

Bayıldım

Cool

Kızgın

Mahcup

Öğretici

Şaşkın

Suskun

Tatlı

Üzgün

Süper

Koton X Şahika Ercümen “Suya Saygı” koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı- Güncel Haberler

Ana Sayfa » Magazin Haberleri » Koton X Şahika Ercümen “Suya Saygı” koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı- Güncel Haberler
Google News Abone Ol

Koton Suya Saygı projesinin ikinci koleksiyonuna ilişkin lansman, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın ev sahipliğinde ve Koton CEO’su Bülent Sabuncu, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni, Milli Sporcu ve UNDP Türkiye’nin Sudaki Yaşam Savunucusu Şahika Ercümen’in katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Davete Ayşegül Dinçkök, Ayşe Brav, Deren Talu, Dilara Koçak, Dilek Hanif, Ece Vahapoğlu, Feryal Gülman, İdil Fırat, Melis Ağazat, Melodi Türkmen, Mert Vidinli, Merve Oflaz, Nefise Karatay, Sinan Öncel, Zeynep Soylu gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

 

Sürdürülebilirlik anlayışıyla dünyanın geleceğine değer katmaya devam eden Koton, sonbahar kış Şahika Ercümen Suya Saygı koleksiyonunu özel bir davet ile tanıttı. Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Şahika Ercümen ev sahipliğindeki etkinlikte suyun dünyamız için hayati önemine dikkat çekilirken, buzullardan ilham alınan koleksiyon yoğun ilgi gördü. 

 

Koton x Şahika Ercümen Suya Saygı koleksiyon özel davetinde cemiyet dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Yakın dostlarının yanı sıra iş, moda ve cemiyet dünyasıyla da bir araya gelen Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Şahika Ercümen, konuklarıyla yakından ilgilendi. Davetliler, Şahika Ercümen’in koleksiyonunu yakından inceleyerek değişen iklim koşulları üzerine konuştular. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Koton X Şahika Ercümen “Suya Saygı” koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı- Güncel Haberler - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 

BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler

Bahar Toprak;

Bahar Toprak; 30 Mayıs 2023

RASTGELE İÇERİKLER

17 Ocak 2022 Pazartesi Reyting Sonuçları! En Çok Hangi Yapım İzlendi? Fintech Alanının Yeni Yetenekleri Paymes’in Genç Yetenek Programıyla Yetişecek- Güncel Haberler Moskova Dalış Fuarına Gidecek Olan Dalış Eğitmenlerini Uğurladı- Güncel Haberler Şiddet Neden Artıyor- Güncel Haberler Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan Madeni Eşya ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Salih Engin’e Hayırlı Olsun Ziyaret- Güncel Haberler Türk Oftalmoloji Derneği 6’ncı Canlı Cerrahi Sempozyumu başarıyla sona erdi – Güncel Haberler

REYTING SONUÇLARI

Televizyon Dünyasında Heyecan Dorukta: 24 Eylül Pazar Reyting Sonuçları Açıklandı! 22 Eylül Cuma Reyting Sonuçları: Hangi Yapım Birinci Oldu? 21 Eylül Perşembe Reyting Sonuçları Heyecanla Bekleniyor: Hangi Yapım Birinciliği Kapacak? 20 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları: Çöp Adam, Dönence ve MasterChef All Star Reyting Yarışında Kim Önde?

© 2023 Tüm Hakları Saklıdır. ReytingTv.com

Reyting TV - Gelecek Hayallerinin Peşini Bırakmayanlarındır

Sponsorlar matematik özel ders - Ankara Boşanma Avukatı - Nakliyat