Muğla Büyükşehir’den Vatandaşlara Yakacak Desteği – Güncel Haberler
25.10.2022
0 Yorum
Muğla Büyükşehir Belediyesi, mezarlık hizmetlerinde temizlik ve budamalardan elde ettiği 11 bin 105 çuval odunu ihtiyaç sahibi 1107 aileye ulaştırarak hem çevreyi koruyor, hem de ailelerin yakacak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mezarlık hizmetlerinde temizlik ve budamalardan elde ettiği 11 bin 105 çuval odunu ihtiyaç sahibi 1107 aileye ulaştırarak hem çevreyi koruyor, hem de ailelerin yakacak ihtiyaçlarını karşılıyor.
Muğla genelinde 1426 mezarlık alanına sahip olan Muğla Büyükşehir Belediyesi bu alanlarda bakım, onarım, temizlik, tabela, kuş yuvası yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İl genelinde mezarlık alanında yapılan temizlik, bakım, budama çalışmalarında ortaya çıkan ağaç dalları, kurumuş odunlar Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından küçültülüp yakacak haline getiriliyor. Yakacak haline getirilen odunlar yine Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Değerlendirme Kurulu tarafından belirlenen ailelere soğuk kış günlerinde yakacak desteği olarak dağıtılıyor. Vatandaşlara bugüne kadar 11 bin 105 çuval odun dağıtımı yapılırken 1107 aileye ulaşıldı.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
İlgili
YORUMLAR
KÖŞE YAZARLARI
-
-
Ceyda Cosgun Dünyayla Benim Aramda Demet Özdemir’i Çocukluğuna Götürdü
-
Elif ÖZCAN Sokak Röportajları-6 Oyuncular hakkında düşünceleriniz
-
-
-
-
Karyowski Kimsenin süper kahramanı kendisinden başkası değil!
-
-
-
Dizi Delisi Yeni Yolculuk Paylaşım Uygulaması TeeCar Yayınlandı
-
BYZHA NKT oyuncuları okudu, oyun yazarları dinledi- Güncel Haberler
-
Reyting Tv'de gönüllü köşe yazarı olmak istermisiniz? Bize ulaşın..Tüm Yazarlar İçin Tıklayın
BENZER İÇERİKLER
SİNEMA KÖŞESİ
FACEBOOKTA BİZ