Google'da Bizi Öne Çıkarın!
Sitemizi Google aramalarında tercih edilen kaynak olarak eklemek için aşağıdaki butona tıklayarak bizi takip edin.
Google Haberler'de Takip Et ⭐Star TV’nin sevilen dizisi Doğanın Kanunu, bu akşam ekrana gelecek 8. bölümüyle izleyicisini yeni heyecanlara hazırlıyor.
Rehin Krizi İlişkileri Değiştiriyor
Doğa ve Yaman’ın rehin alınması, Hulusi’nin geçmişinden gelen eski bir hesaplaşmayı ortaya çıkarır. İkili, kendilerini giderek büyüyen bir tehlikenin ortasında bulur. Yaman’ın Doğa’yı korumaya çalışırken denize düşmesi ve Doğa’nın hiç tereddüt etmeden peşinden atlaması, aralarındaki ilişkiye yeni bir boyut kazandırır.
Çiftlikte Sorumluluklar ve Kırgınlıklar Artıyor
Çiftliğe geri döndüklerinde Yaman, Doğa’ya yeni görevler verirken, aile içindeki gerginlikler iyice tırmanır. Nesrin’in Saffet’i hisselerini satmaya ikna ederek Mert ile gizli bir anlaşma yapması, çiftliğin geleceğini büyük bir tehdit altına sokar.
Yaman’ı Büyük Bir Sürpriz Bekliyor
Durumdan haberdar olan Yaman, satış işlemini engellemek için derhal harekete geçer. Ancak onu hiç beklemediği büyük bir sürpriz beklemektedir.
Yapım Ekibi ve Oyuncular
Ay Yapım imzası taşıyan Doğanın Kanunu dizisinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları’nın üstlendiği dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz (Yaman), Özge Yağız (Doğa), Hakan Yılmaz (Hulusi), Nur Yazar (Perihan), Seda Türkmen (Nesrin), Hülya Duyar (Adile), Onur Berk Aslanoğlu (Saffet), Bartu Zeytinci (Burak), Kübra Balcan (Vera), Olcay Yusufoğlu (Devin), Aziz Caner (Eren), Lara Aslan (Hediye), Yiğitcan Ergin (Mert), Yüksel Ünal (Kazım), Çağla Demir (Büşra) ve Müttalip Müjdeci (Kamuran) yer alıyor.
Doğanın Kanunu, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Star TV’de ekrana gelecek.
2
Yeraltı Dizisi İncelemesi: İlk Bölümleriyle Reytingleri Alt Üst Etti!
47797 kez okundu
3
Sabancı Üniversitesi’nden ‘Eşref Rüya’ya Çifte Ödül!
38178 kez okundu
4
Bir Aşk Masalı Başlıyor..
35214 kez okundu
5
Yan Oda Dizisi: Derin Uçurumların Ardında İstanbul’un Renkleri
30781 kez okundu
7
‘İkimiz için muhteşem bir son düşündüm’ Aynı Yağmur Altında Yeni Bölümüyle Bu Akşam atv’de!
26827 kez okundu
8
Çağatay Ulusoy, Necip Memili, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar ‘Eşref Rüya’ İçin Bir Arada…
22265 kez okundu
DİZİ HABERLERİ
1 saat öncePAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI
22 gün önceSİNEMA HABERLERİ
22 gün önceSİNEMA HABERLERİ
29 Temmuz 2026MAGAZİN
29 Temmuz 2026DİZİ HABERLERİ
29 Temmuz 2026DİZİ HABERLERİ
29 Temmuz 2026DİZİ HABERLERİ
29 Temmuz 2026Dost Siteler Tanıtım Yazısı - Düğün Dansı Kursu - Dans Kursu Bakırköy - Kombi tamiri İstanbul - Kombi servisi İstanbul - Evden eve nakliyat - German baby formula