Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, TRT1 ’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar İstanbul, bir haftalık aranın ardından 8. bölümüyle ekranlara geri dönüyor. Dizinin başrol oyuncuları Cihangir Ceyhan ve Alina Boz, hem kısa molanın ekibe nasıl yansıdığını hem de yeni bölümde izleyicileri nelerin beklediğini paylaştı.
Cihangir Ceyhan, aksiyon dolu sahnelerin temposunun hiç düşmediğini ve hikâyenin her geçen bölüm daha da heyecanlı hale geldiğini belirtti:

“Sezon başından beri çok istikrarlı ve yoğun aksiyon sahnelerimiz olduğu için tempomuz bir an bile düşmedi. Hem oyuncu arkadaşlarıma hem de ekibe bu kısa ara ilaç gibi geldi. Seti çok özlemişiz. İzleyicilerimizle buluşmak için gün sayıyoruz.
Alina Boz ise yeni bölümde izleyicileri büyük sürprizlerin beklediğini paylaştı:
“Bu bölüm itibariyle Ali artık peşinde olduğu kasetin sırrını çözer ve bir sonraki yorucu etap başlar. Seher’le ilişkilerinde de kendilerine göre daha ileri bir noktaya gelirler.”
Bozdağ Film’in imzasını taşıyan Bir Zamanlar İstanbul, Cuma akşamı saat 20.00’de sürükleyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla izleyicileri yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.
2
Yeraltı Dizisi İncelemesi: İlk Bölümleriyle Reytingleri Alt Üst Etti!
46167 kez okundu
3
Sabancı Üniversitesi’nden ‘Eşref Rüya’ya Çifte Ödül!
38053 kez okundu
4
Bir Aşk Masalı Başlıyor..
35111 kez okundu
5
Yan Oda Dizisi: Derin Uçurumların Ardında İstanbul’un Renkleri
30662 kez okundu
7
‘İkimiz için muhteşem bir son düşündüm’ Aynı Yağmur Altında Yeni Bölümüyle Bu Akşam atv’de!
26220 kez okundu
8
Çağatay Ulusoy, Necip Memili, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar ‘Eşref Rüya’ İçin Bir Arada…
22125 kez okundu
DİZİ HABERLERİ
7 gün önceDİZİ HABERLERİ
03 Nisan 2026OYUNCULAR
03 Nisan 2026DİZİ HABERLERİ
03 Nisan 2026SİNEMA HABERLERİ
03 Nisan 2026ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI
03 Nisan 2026REYTİNG
03 Nisan 2026DİZİ HABERLERİ
03 Nisan 2026Dost Siteler Kombi tamiri İstanbul - Kombi servisi İstanbul - İstanbul evden eve nakliyat - German baby formula