Burcu Biricik’ten Ateş Kuşları Göndermesi
20.01.2023
0 Yorum
Camdaki Kız dizisinin assolisti Burcu Biricik, hayat verdiği Nalan karakterinin yanında kendi kişiliğiyle de sürekli olarak gündemde kalmayı başarıyor.

Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan ve izleyicilerinin büyük beğenisini kazanan Camdaki Kız dizisinin assolisti Burcu Biricik, hayat verdiği Nalan karakterinin yanında kendi kişiliğiyle de sürekli olarak gündemde kalmayı başarıyor.
Yıllar önce Hayat Şarkısı adlı diziyle çıkışını yakalayan Biricik’in o dönemki ikinci yönetmeni olan Benal Tairi ile yakın arkadaşlığı zaten biliniyordu. Cumartesi akşamları ATV’de yayınlanmaya başlayan Ateş Kuşları dizisi ile büyük ilgi toplayan Benal bu kez as yönetmen koltuğunda oturuyor.
Burcu Biricik ise yaptığı paylaşımda Benal’e iyi dilek temennilerinde bulundu. Yeni başladığı projede başarılar dileyen Biricik, gönderiyi instagram hikayesinde paylaşmıştı.
Bu yazıda neler var?
Ateş Kuşları İyi Giriş Yaptı
Henüz iki bölümü yayınlanan ve 3. Bölümü şimdiden merak edilen Ateş Kuşları dizisi, işlediği konusuyla dikkat çekmişti. Sokak çocuklarının hayatını ağır duygusal öğelerle anlatan diziye ilk bölüm itibariyle yoğun bir ilgi vardı.
Camdaki Kız Nalan ise kişisel hesabından yaptığı paylaşımla dizinin yönetmeni Benal Tairi için duygu dolu sözler paylaşarak iyi dileklerde bulundu.
İlgili
YORUMLAR
KÖŞE YAZARLARI
-
-
Ceyda Cosgun Dünyayla Benim Aramda Demet Özdemir’i Çocukluğuna Götürdü
-
Elif ÖZCAN Sokak Röportajları-6 Oyuncular hakkında düşünceleriniz
-
-
-
-
Karyowski Kimsenin süper kahramanı kendisinden başkası değil!
-
-
Muhammet Yıldırım Teşkilat Dizisinde Kartlar Yeniden Dağıtılıyor
-
Dizi Delisi Küçük sinemaseverlerin keyifle izleyeceği 5 yeni film daha Biletinial programında
-
BYZHA NKT oyuncuları okudu, oyun yazarları dinledi- Güncel Haberler
-
Reyting Tv'de gönüllü köşe yazarı olmak istermisiniz? Bize ulaşın..Tüm Yazarlar İçin Tıklayın
BENZER İÇERİKLER
SİNEMA KÖŞESİ
FACEBOOKTA BİZ