Kahkaha

Bayıldım

Cool

Kızgın

Mahcup

Öğretici

Şaşkın

Suskun

Tatlı

Üzgün

Süper

Güzelliğin Efsaneleri İzmir’de nefesleri kesti- Güncel Haberler

Ana Sayfa » Kültür Sanat » Güzelliğin Efsaneleri İzmir’de nefesleri kesti- Güncel Haberler
Google News Abone Ol

Sahnedeki sihirli dokunuşlarıyla mankenlerini adeta baştan yaratan Kosova ve İzmir’in efsane kuaförleri START BEAUTY İZMİR EXPO Fuarı’na damga vurdu.

 

Güzellik, sağlık, bakım ve kozmetik sektörlerinin büyük buluşması 2. İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı START BEAUTY İZMİR EXPO’da gerçekleşti. Fuarın açılış törenine geniş bir katılım sağlandı. İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İZTO Meclis Üyesi Osman Çapa, İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezai Apaydın, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk başta olmak üzere sektörün önemli temsilcileri programda hazır bulundu. İyi dileklerle fuarın kurdelesi kesildi.

 

Protokol ve profesyoneller tarafından ziyaret edilen 2. İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı övgüler aldı. Davetliler sektörünün tüm ürün ve hizmetlerini bir arada görme imkânı buldu.

 

Uluslararası düzeydeki kişisel bakım ve kozmetik sektörünü bir araya getiren fuar, birbirinden özel şovlarla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Kosova ve İzmir Kuaförler Odası Dostluk Grubu’nun etkinlik alanı sahnesinde gerçekleştirdiği şov nefesleri kesti.

 

Mesleğini dünya çapında temsil eden şov kuaförleri sahnedeki mankenlerine sihirli dokunuşlar yaptı. Kosova’nın efsane kuaförlerinden Munirka Tuna farklı sitili ile kuaförlerden yoğun ilgi gördü.

 

Müzik eşliğinde danslar eden efsane kuaförler sihirli parmaklarıyla şekillendirdiği saçları kısa zamanda muhteşem tablolara dönüştürdü. Podyumda mankenleriyle yürüyen ustalar, davetlilerden büyük alkış aldı.

 

START BEAUTY İZMİR EXPO fuarında sahne alan güzelliğin efsane kuaförlerine plaketleri verildi. Kosova ve İzmir Kuaförler Odası Dostluk Grubu üyeleri iki ülkenin bayraklarını yan yana sahnede açtı ve İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezai Apaydın’a öperek takdim etti.

 

Büyük heyecan yaşadım

Kosovalı efsane kuaför Munirka Tuna, “Yaklaşık 20 yıl önce geldiğim İzmir’de sahneye çıkmak bana büyük bir heyecan verdi. Efsane kuaförlerle aynı sahneyi paylaşmak beni onurlandırdı. Yapılan saçlar muhteşemdi. Fuar kapsamında meslektaşlarımızla görüş alışverişinde bulunacağız. Uluslararası şovlarımız devam edecek” dedi. 

 

Efsaneler sahne aldı

Pandemi döneminde yapılamayan küresel bir gösteriyi mesleğinin duayeni kuaförlerin gerçekleştirdiğine dikkat çeken İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezai Apaydın, “Sanatının zirvesinde olan kuaförlerimiz sahne aldı. Saç ve güzellik alanında hizmet verecek gençlerimize örnek olması açısından önemli bir şov gerçekleşti. Katılımcılarımıza ve davetlilerimize teşekkür ediyorum. İki dost ve kardeş ülkenin bayrakları yan yana can cana bir gösteri bizleri duygulandırdı” diye konuştu.

 

Güncel bilgiler verildi

Fuar kapsamındaki seminerlerinde, çok sayıda akademisyen, diyetisyen, güzellik uzmanı ve sektör profesyonelleri, sektördeki yeni uygulama ve teknikleri fuar ziyaretçileri ile paylaştı. İlk gün alanında uzman Rüya Gökhan, “Uygulamaları kaş silme teknikleri”, Özlem Akyel, “Tattoo Remover”, Güllü Altınok, “Ozonlu cilt yenileme sistemleri”, Lütfü Can Bayır, “Trn Milano Professional Magia 5 dk bakım” konularındaki sunumlarını dev ekran desteğindeki sahnede anlattı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Güzelliğin Efsaneleri İzmir’de nefesleri kesti- Güncel Haberler - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

   

RASTGELE İÇERİKLER

Çocukların dört gözle beklediği karnaval bu hafta başlıyor- Güncel Haberler Egeli minikler Tabiat Tarihi Müzesini ziyaret etti- Güncel Haberler 17 Kasım perşembe reyting sonuçları: Camdaki Kız mı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi mi? Reytinglerde birincisi kim? Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Atatürkçü Düşünce Derneği Kuruluşunun 33. Yılı Sebebiyle Lerzan Baykal’ı Ziyaret Eti- Güncel Haberler Sivas Belediyesi Halk Otobüsleri YKS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz- Güncel Haberler Karaman Belediyesi Stantı Ziyaretçilerde Büyük İlgi Görüyor – Güncel Haberler

REYTING SONUÇLARI

25 Eylül Pazartesi Reyting sonuçları! Hangi Program Birinci Oldu? Haftalık Reyting sonuçları | 18 – 24 Eylül En Çok İzlenen Diziler Televizyon Dünyasında Heyecan Dorukta: 24 Eylül Pazar Reyting Sonuçları Açıklandı! 22 Eylül Cuma Reyting Sonuçları: Hangi Yapım Birinci Oldu?

© 2023 Tüm Hakları Saklıdır. ReytingTv.com

Reyting TV - Gelecek Hayallerinin Peşini Bırakmayanlarındır

Sponsorlar - Ankara Boşanma Avukatı - Nakliyat