Hisar Sahnesinde Ekim Ayında Tiyatro Keyfi- Güncel Haberler
12.10.2022
0 Yorum
Hisar Okulları Atatürk Salonu Ekim ayında iki güzel tiyatro oyununa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Hisar Okulları Atatürk Salonu Ekim ayında iki güzel tiyatro oyununa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlki, Turgut Özakman’ın 1987 yılında kaleminden dökülen “Deliler” oyunundan günümüze uyarlanmış “Deliler Bayramı”.
Oyunun yönetmenliğini sahnelerin duayeni Metin Akpınar ve ünlü oyuncu Mert Fırat paylaşıyor ve Das Das sahneye koyuyor. Okul Aile Birliği katkılarıyla Hisar sahnesine taşınacak olan “Deli Bayramı”nın yanı sıra Ekim’de Yönetmen René Geerlings'in dünya çapında binlerce küçük çocuğu ve ebeveyni heyecanlandıran “Tavşan Aranıyor”, “Aaipet” ve “Pak’m” oyunlarından sonra merakla beklenen yeni performansı “Buly Buly” Hisar sahnesine konuk olacak.
Atta Festival (Türkiye), Maas Theatre and Dance (Hollanda) ortak yapımı “Bully Bully” çocuk oyunu 16 Ekim Pazar Günü saat 14.00’de, “Deliler” oyunu ise 21 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Hisar Okulları Kültür Merkezi Atatürk Salonu’nda izlenebilecek.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
İlgili
YORUMLAR
KÖŞE YAZARLARI
-
-
Ceyda Cosgun Dünyayla Benim Aramda Demet Özdemir’i Çocukluğuna Götürdü
-
Elif ÖZCAN Sokak Röportajları-6 Oyuncular hakkında düşünceleriniz
-
-
-
-
Karyowski Kimsenin süper kahramanı kendisinden başkası değil!
-
-
-
-
BYZHA NKT oyuncuları okudu, oyun yazarları dinledi- Güncel Haberler
-
Reyting Tv'de gönüllü köşe yazarı olmak istermisiniz? Bize ulaşın..Tüm Yazarlar İçin Tıklayın
BENZER İÇERİKLER
SİNEMA KÖŞESİ
FACEBOOKTA BİZ