Google'da Bizi Öne Çıkarın!
Sitemizi Google aramalarında tercih edilen kaynak olarak eklemek için aşağıdaki butona tıklayarak bizi takip edin.
Google Haberler'de Takip Et ⭐ESRA DERMANCIOĞLU VE DENİZ KARAOĞLU’NUN BAŞROLÜ PAYLAŞTIĞI
‘İYİ DEĞİLİM, AMA ANLATACAK KADAR DA KÖTÜ DEĞİLİM’ OYUNUNUN
PRÖMİYERİ GERÇEKLEŞTİ!
Sanat dünyasının güçlü ve özgün isimlerinden Esra Dermancıoğlu’nun, hem yazıp yönettiği hem de başrolünü Deniz Karaoğlu ile paylaştığı yeni oyunu ‘İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim’ ilk kez Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesinde sergilendi. Yoğun ilgi gören prömiyere, sanat ve medya dünyasından birçok ünlü isim katıldı.
İlk oyunda Esra Dermancıoğlu ve Deniz Karaoğlu’nu yalnız bırakmayan isimler arasında Timur Savcı, Burak Sağyaşar-Hatice Şendil, Deniz Şaşmaz Oflaz, Ece Yörenç, Demet Özdemir, Görkem Sevindik, Meriç Aral-Serkan Keskin, Esra Ruşan, Rıza Kocaoğlu, Saba Tümer, Cem Karcı, Selen Öztürk, Altan-Alize Gördüm, Melisa Doğu, Ayfer Dönmez, Menderes Samancılar vardı.

Dramla kara komedinin buluştuğu oyun, arzu, utanç, miras ve kadın bedenine sahip çıkma mücadelesini açık ama samimi bir dille anlatıyor. Dermancıoğlu ve Karaoğlu, oyun öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek oyuna ve yaratım sürecine dair düşüncelerini paylaştı:
ESRA DERMANCIOĞLU: Evli bir çift, bir ilişki hikayesi… Biraz dijital dünyanın da içine girdiği bir evlilik hikayesi. Aynı zamanda anneden kalan duygusal bir mirasla şekillenen hikayemiz var. Bir yakalanma anıyla başlayan öykü, kadının kendi iç dünyasında ve hayatında yaptığı keşiflerle devam ediyor. Her şeyin çok hızlı aktığı, birbirimize çok hızlıca dokunduğumuz, sessizliğin bozulduğu, dokunmanın hızlandığı bir dönemdeyiz. Onun için aslında biraz sessizleşmek üzerine bir hikaye.
DENİZ KARAOĞLU: Yer yer komedili yer yer dramlı iki karakterin yüzleşmeleriyle geçen bir oyunumuz var. Bugün için de çok heyecanlıyız, herkese geldiği için teşekkür ederiz.
‘İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim’ sezon boyunca sahnelenmeye devam edecek.
1
Kurumsal Tiyatro Eğitimi: İş Dünyasında Yenilikçi Bir Yaklaşım
2
Hayaller ve Gerçekler Arasında Sıkışan Üç Kadının Hikâyesi… Tatbikat Sahnesi’nin Çok Beğenilen Oyunu “Küvetteki Gelinler”, 23 Şubat’ta Alan Kadıköy’de!
3
GURUR ve ÖNYARGI* (*gibi bir şey) Tiyatro Oyunu Turneye Çıkıyor
4
‘İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar Da Kötü Değilim’ Oyununun Prömiyeri Gerçekleşti!
5
Hiciv Dolu Komedi Oyunu ‘Gece Diyarı’ndan Yeni Tarihler!
6
Eskişehir, Dünya Tiyatro Günü’nde Haldun Dormen’i kendi sahnesiyle ve “Lüküs Hayat” ile selamladı!
7
Tiyatrokare’nin “Annem Hep Derdi Ki” Komedisi Sosyal Medyada Dikkatleri Çekiyor.
8
Gurur ve Önyargı (gibi bir şey) Tiyatro Oyunu 9 Aralık’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde
PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI
09 Ekim 2026OYUNCULAR
09 Ekim 2026ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI
09 Ekim 2026REYTİNG
09 Ekim 2026DİZİ HABERLERİ
09 Ekim 2026REYTİNG
09 Ekim 2026PAZAR REYTİNG SONUÇLARI
09 Ekim 2026DİZİ HABERLERİ
09 Ekim 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Dost Siteler Tanıtım Yazısı - Düğün Dansı Kursu - Dans Kursu Bakırköy - Kombi tamiri İstanbul - Kombi servisi İstanbul - Evden eve nakliyat