Güldür Güldür Show 12. Sezon 400. Bölüm Özeti
2438 okunma

Güldür Güldür Show 12. Sezon 400. Bölüm Özeti

‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 400’ncü bölümüyle Show TV’de ekrana geliyor. Kahkahanın yıllardır değişmeyen adresi Güldür Güldür Show fenomen karakterleri ve gündem yaratan skeçleri ile güldürmeye devam ediyor.

ABONE OL
29 Nisan 2025 18:28
Güldür Güldür Show 12. Sezon 400. Bölüm Özeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran

‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 400’ncü bölümüyle Show TV’de ekrana geliyor. Kahkahanın yıllardır değişmeyen adresi Güldür Güldür Show fenomen karakterleri ve gündem yaratan skeçleri ile güldürmeye devam ediyor.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Onur Buldu, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Ecem Erkek, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Aylin Kontante, Mahir İpek, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Toygan Avanoğlu, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı ve Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

Güldür Güldür Show’un 400. bölümünde ekrana gelecek skeçler ise şu şekilde:

Dram Teyzeler-Bekarlığa Veda: Jale, Yeter ve Paşa, arkadaşları Çiçek’in bekarlığa veda partisini kutlamaktadır. Çiçek’in hikayesini gören Dram Teyzeler, partiyi kına gecesi sanarak kutlamaya katılır. Paşa, gizliden gizliye arkadaş gibi davranarak herkese kur yapmaktadır. Dram Teyzeler, Jale ve Yeter’i evde kalmışlıklarıyla, Paşa’yı ise yıllardır Yeter, Jale ve Çiçek’e adadığı ömrünün karşılıksız kalmasıyla ağlatır.

Güldür Güldür Show’un 400. bölüm
Köy Okulu: Bir köy okulunda öğretmenlik yapan Mesut, öğrencilerin yoksulluğunu romantize eden ve bu durumu sosyal medyada “güzelleyen” bir öğretmendir. Öğrenciler defalarca ders işlemek istediklerini dile getirir. Ancak Mesut, elinde tripod ve kamerasıyla, çocukların şiveyle türkü söylemesini kaydedip paylaşmakla meşgul olur.

Plaza Dili 2: Şevket, sahibi olduğu plazada son altı aydır satış yapılmadığını fark edince pazarlama departmanını kontrol etmeye gelir. Çalışanlar, plaza diliyle konuşan, sürekli İngilizce kelimeler kullanan ve yaptıkları işle tamamen kopuk tiplerdir.

Akraba Oscarları: Burcu ve Hüseyin, “Akraba Oscarları”nı sunar. ‘En İyi Senaryo’, ‘En İyi Oyuncu’ gibi ödüller, akrabaların söyledikleri yalanlara ve eşlerini aldatmalarına bağlanarak komik bir şekilde dağıtılır. Ödül kazanan akrabalar sahneye çıkarak duygusal ve abartılı konuşmalar yapar.

Güldür Güldür Show’un 400. bölüm

Yalayut İsmail-Vampir: Ozan, Hayati, Fikri ve İbrahim, merak edip Yalayut’un evine gelir. Yalayut, tabutun içinden çıkar ve bir vampir olmuştur. Yalayut, İbrahim’e yalvararak zorla kanını içer. İbrahim, Dracula Hayko’ya kendini ısırtır. Yalayut’a, vampirlik özelliklerini yok eden kolyeyi kandırarak takarlar. Ancak Yalayut’un içtiği kanlar yüzünden İbrahim vampir olur.

Eşofmanlı Şevket Hoca-Hayata Doğru: Şevket Hoca, stüdyoya ziyarete gelir. Stüdyoda, absürt sorulara verdiği komik yanıtlarla izleyicileri güldürür. ‘Yenilebilir enerji nerede yenir?’, ’Çok gezen tavuk mu bilir, çok okuyan tavuk mu?’ gibi tuhaf soruları eğlenceli bir şekilde yanıtlar.

Güldür Güldür Show  400.Bölüm Tanıtımı

Güldür Güldür Show yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00’de Show TV’de.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Dost Siteler Kombi tamiri İstanbul - Kombi servisi İstanbul - German baby formula - İstanbul evden eve nakliyat - Kıbrıs satılık daire - Kocaeli koltuk yıkama