Başak Çokkeskin Hopi Dijital Pazarlama Direktörü oldu- Güncel Haberler

11.08.2021

0 Yorum

Başak Çokkeskin, Hopi Dijital Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı.

Başak Çokkeskin Hopi Dijital Pazarlama Direktörü oldu- Güncel Haberler

Başak Çokkeskin, Hopi Dijital Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı. Hopi’de dijital pazarlama ve reklam modelleri iş alanlarından sorumlu olarak görev yapacak olan Çokkeskin, Consumer Business’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı’na bağlı çalışacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Çokkeskin, üniversite eğitiminin son 2 senesinde Mercedes Benz’de SAP kurulum projesinde yer aldı. Mezun olduktan sonra, VW Ticari Araçlar, Arçelik ve Avon şirketlerinde proje yönetimi ve pazarlama bölümlerinde çalıştı. Uzun yıllar Turkcell’de Ticari Pazarlama ve Segment Yöneticisi olarak görev yaptı. Bu süre içerisinde Tek Turkcell, Yerelleşme, Pazarlama Segment Yönetimi Organizasyonu gibi büyük projelerde yer aldı.  Kariyerine son olarak Sefamerve’de İş Geliştirme, Yurtdışı Operasyonlar ve Dijital Pazarlama Direktörü olarak devam eden Çokkeskin; sohbet tabanlı alışveriş deneyimini Türk kullanıcılarla tanıştıran, Avrupa ve Türkiye’de bir ilk olan Whats App Business üzerinden sipariş ve Mastercard iş birliği ile güvenli ödeme projelerini yürüttü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar: BYZHA

İlgili Terimler :

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Reyting Tv'ye abone olun        jakuzi   Tv yayın akışı  Araç proje İngilizce Kursu Bilgisayar takip programı Boyalı Polyester İplik

BENZER İÇERİKLER

SİNEMA KÖŞESİ

FACEBOOKTA BİZ