Kahkaha

Bayıldım

Cool

Kızgın

Mahcup

Öğretici

Şaşkın

Suskun

Tatlı

Üzgün

Süper

EKDAĞ Konyaaltı Plajı hizmete açıldı- Güncel Haberler

Ana Sayfa » Gündem » EKDAĞ Konyaaltı Plajı hizmete açıldı- Güncel Haberler
Google News Abone Ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ Konyaaltı Plajı Sosyal Tesisleri, kaliteli hizmeti ve güvenli ortamıyla bu yaz da vatandaşların ve tatilcilerin gözdesi.

 

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’nda hizmet veren Antalya Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ Sosyal Tesisleri, kapılarını açtı. Varyant altında hizmet veren tesis, yenilenen kafeterya bölümü, plajı, yürüyüş yolları ve soyunma kabinleri ile misafirlerine konforlu bir hizmet sunuyor.

 

UYGUN FİYAT KONFORLU HİZMET

Uygun fiyat politikasıyla hizmet veren tesisin kafeterya bölümü yenilenerek kapasitesi 120 kişiye hizmet verecek şekilde düzenlendi. Kafeteryada fastfood yiyecekleri, pizza, tost, salata ve makarna ürünleriyle zengin bir menü misafirleri karşılıyor. 400 şezlong ve 200 şemsiyenin bulunduğu plajda olası tehlikelere karşı cankurtaran ekibi de hazır bekliyor.

 

HİJYEN VE GÜVENLİK ÖN PLANDA  

Tesisin tuvaletlerinde de hijyen tedbirleri kapsamında fotoselli musluklar, temassız sabunluklar ile çevreci bir uygulama olan susuz pisuvar kullanılıyor. Engelli bireyler için plajda özel şezlong ve yürüme yolu da bulunuyor. Şezlonglardan, yürüyüş yollarına, restorandan soyunma kabinleri ve tuvaletlere kadar tatilciler, huzurlu ve güvenli bir ortamda denizin keyfini çıkartıyor.

 

EV RAHATLIĞINDA TESİS

EKDAĞ Konyaaltı Tesisi’nde kendisini çok rahat hissettiğini söyleyen Mulise Tunçkol, “Geçen yıl da gelmiştim ve çok memnun kalmıştım. Bu yıl da sezonu yine EKDAĞ tesisinde açıyorum. Evimde oturur gibi kitabımı okuyorum, çayımı kahvemi içiyorum, denizde yüzüyorum çok güzel bir mekan. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ederim” dedi.

 

Antalya’ya ilk defa tatile geldiğini belirten Aysun Sönmez de, “İstanbul’da yaşıyorum, ve pandemiden dolayı uzun zamandır tatil yapamıyordum. Antalya’da ilk kez bu tesiste denize girdim. Güzel ve konforlu bir tesis, fiyatlar uygun, denizi temiz gayet rahat ettim” diye konuştu.

 

KONYAALTI’NA GELİNCE ADRESİMİZ EKDAĞ

İstanbul’dan Antalya’ya yerleşmeye karar veren Deniz ailesi geçen senede EKDAĞ tesisine geldiklerini ve çok memnun kaldıklarını kaydederek, “Bu sezon da ilk buraya geldik. Konyaaltı’nı seviyoruz. Tesis, yenilenmiş gayet güzel olmuş. Fiyatları uygun, hijyenik, personel çalışkan güvenilir ailecek keyifli bir gün yaşıyoruz. Bu sezonki adresimiz EKDAĞ Plajı olacak” ifadelerini kullandı.   

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

EKDAĞ Konyaaltı Plajı hizmete açıldı- Güncel Haberler - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 

RASTGELE İÇERİKLER

2. Uluslararası Yeni Plastik Konferansı 23 Şubat’ta Gerçekleşiyor – Güncel Haberler Boğaziçi Film Festivali’nde Carlos Reygadas Masterclass Etkinliği Gerçekleşti- Güncel Haberler Kia’da fırsatlar devam ediyor – Güncel Haberler ‘Benim Şehrim, Benim Sesim’, Beats By Girlz Türkiye Festivali’yle şehre geri dönüyor!- Güncel Haberler Sevgililer Günü Etkisini Kaybediyor- Güncel Haberler ”İsmet Uraş” yeni şarkısı ”Anlasana” ile yayında! – Güncel Haberler

REYTING SONUÇLARI

22 Eylül Cuma Reyting Sonuçları: Hangi Yapım Birinci Oldu? 21 Eylül Perşembe Reyting Sonuçları Heyecanla Bekleniyor: Hangi Yapım Birinciliği Kapacak? 20 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları: Çöp Adam, Dönence ve MasterChef All Star Reyting Yarışında Kim Önde? 18 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Hangi Dizi ve Programlar Öne Çıktı?

© 2023 Tüm Hakları Saklıdır. ReytingTv.com

Reyting TV - Gelecek Hayallerinin Peşini Bırakmayanlarındır

Sponsorlar matematik özel ders - Ankara Boşanma Avukatı - Nakliyat