Kahkaha

Bayıldım

Cool

Kızgın

Mahcup

Öğretici

Şaşkın

Suskun

Tatlı

Üzgün

Süper

4’üncü e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, İdari ve Teknik Tedbirleri Masaya Yatırıyor- Güncel Haberler

Ana Sayfa » Blog » 4’üncü e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, İdari ve Teknik Tedbirleri Masaya Yatırıyor- Güncel Haberler
Google News Abone Ol

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 17 Haziran’da gerçekleştirilecek. Bu konuda duayen kabul edilen, 20’ye yakın konuşmacının sunumlar yapacağı etkinlik, kişisel verilerin korunması ile ilgili en önemli konulardan biri olan idari ve teknik tedbirleri masaya yatırmayı hedefliyor. Etkinlik, COVID-19 salgını nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine hibrit etkinlik formatına uygun şekilde, hem fiziksel olarak hem de çevrim içi şekilde gerçekleştirilecek. Etkinliğin fiziksel bölümüne; protokol, konuşmacılar, sponsorlar ve basın mensupları kabul edilecek. Etkinliği takip etmek isteyenler ise e-Safe’in resmi YouTube kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilecek.

 

Etkinliğin açılış konuşmalarını; Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, Atatürk Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Kaya, Radyo Televizyon Üst Kurulu Üyesi ve Bilgi Güvenliği Derneği Başkanı Taha Yücel, Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Uğur Nabi Yalçın ve e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş yapacak. Zirveyi; aralarında CEO’lar, CTO’lar, CSO’lar, siber güvenlik uzmanları, bilişim uzmanları, hukukçular, bilişim sistemi yöneticileri, adli bilimler alanında çalışan uzmanlar, medya temsilcileri ve akademisyenlerin yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde siber güvenlik alanında çalışan personelin takip etmesi bekleniyor. Etkinliğin sponsorları arasında ise Türk Telekom, Türksat, Trend Micro ve MSI Dergisi bulunuyor.

 

e-Safe Kurucusu ve Zirve Başkanı Musa Savaş, konuyu, hem teknik hem de hukuki yönden masaya yatıracak olan zirve ile ilgili şunları söyledi: “Ülkemizde, kişisel verilerin korunması hususundaki farkındalık hızla artıyor. Öyle ki artık bu konuda ‘Siber güvenlik mi, kişisel verileri koruma mı?’ şeklindeki tartışmalar, kişisel verileri koruma konusundaki alt başlıklara ve belirli uzmanlık alanlarına doğru evrilmeye başladı. Bu konuyu biraz daha detaylı incelemeye başladığımızda da masaya yatırılması gereken ilk konu olarak, karşımıza, idari ve teknik tedbirler çıkıyor. Biz de bu etkinliğimizde, özellikle bu alana eğilerek, konunun ilgililerini bir araya getiriyoruz.”

  

e-Safe Zirveleri Hakkında

e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri, dünyada ve Türkiye’de gerçekleşen ve gerçekleşmesi muhtemel güvenlik açıklarının değerlendirildiği, yerel sorunlara küresel bakış açısıyla odaklanan, Türkiye'nin yakın gelecekte karşı karşıya kalabileceği riskleri masaya yatıran ve alanında uzman konuşmacılarla konuların değerlendirildiği üst düzey bir etkinlikler bütünü olarak doğdu. Sürdürülebilirlik bakış açısı ile kurgulanan ve ilk kez 2017’de gerçekleştirilen e-Safe etkinlikleri, her yıl düzenleniyor. Yılda altı faz olacak şekilde tasarlanan e-Safe etkinliklerinin, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma olmak üzere ilk iki fazı hayatı geçirilmiş durumda. Önümüzdeki yıllarda, e-Safe etkinliklerinin; Hack’n Code, KBRN ve Cyber Satellite fazlarının hayata geçirilmesi, tüm fazlar hayata geçirildikten sonra ise yıl içindeki zirvelerde elde edilecek sonuçların, birer bildiri halinde, yıl sonunda düzenlenecek bir kongrede yayınlanması hedefleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

4’üncü e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi, İdari ve Teknik Tedbirleri Masaya Yatırıyor- Güncel Haberler - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

  • SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

    RASTGELE İÇERİKLER

    Niloya Bulutları Tamir Edebilecek Mi- Güncel Haberler NVIDIA Geliştiriciler için Güçlü ve İş Birliğine Dayalı Oyun Oluşturma Ortamı Omniverse’i Duyurdu- Güncel Haberler Dijital Pazarlama Sektörü 2022 Yılında Yüzde 35 Büyüyecek- Güncel Haberler Bayraklı’da deprem paneli- Güncel Haberler Atatürk Kültür Merkezi’nde Bu Hafta: 28 Şubat – 6 Mart- Güncel Haberler Modern Çağın Mozart’ı Piyanist-Besteci Ludovico Einaudi Zorlu PSM’de- Güncel Haberler

    REYTING SONUÇLARI

    Dizilerin Kıyasıya Yarıştığı Gecede Lider Kim? 28 Kasım Reyting Raporu 27 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları: Selahaddin Eyyubi, Safir, Ömer, Bambaşka Biri Kimin Zirvede? 26 Kasım Pazar Reyting Sonuçları Açıklandı! Teşkilat ve Yargı Zirvede 24 Kasım Cuma Reyting Zaferi: Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti Arasındaki Heyecan Devam Ediyor!

    © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. ReytingTv.com

    Reyting TV - Gelecek Hayallerinin Peşini Bırakmayanlarındır

    Sponsorlar Keçiören yemek siparişi Firma logolu baskılı polar - göktürk evden eve nakliyat - Lepidolite Healing Properties - İstanbul Bachata Kursu - vizyonjet - Ankara Boşanma Avukatı - Nakliyat